Produkter Produkter Konto Konto Lista Lista Kassan Kassan
Jörnkängan » Produkt

Jörnkänga Antifrys

1 2 3

Vinterkängan från Jörn med det lilla extra

Just nu är det väldigt lång leveranstid på alla modeller av Jörnkängan och vi kan leverera tidigast under 2022

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter från Jörnkängan. Antifrys är vinterkängan som man knappt kan frysa i. I grunden är det en läderkänga med cellgummifot. Mjuk sula med mycket goda isoleringsfunktion. Fodrad med löstagbar filtinnerstövel. Kängan är mycket varm och skulle innerskon bli fuktig så är den lätt att ta ur och torka. Morgonen efter har man på nytt en torr och varm känga att sätta på foten.

Sulan är kraftigt mönstrad och har bra grepp. Nedre delen i cellgummi är vulkad mot sulan och är 100 procent vattentät. Skaftet på kängan är fäst i cellgummit med en bomullstråd som utvidgar sig när den blir fuktig och på så sätt tätar sömmen.

Genom att smörja läderdelarna hålls kängan vattentät. Inga tätskikt som riskerar att spricka.

Kort och gott, ett svenskt hantverk med naturliga produkter.

Jörnkängan tillverkas på beställning vilket medför en leveranstid på 4-6 veckor men vi kan lova att den är värd att vänta på. Vi har också ett begränsat lager och du ser aktuell lagerstatus direkt när du valt din storlek. Levereras i vanliga storlekar 38, 39, 40 osv. Periodvis kan längre leveranstider förekomma men vi gör vårt bästa för att leverera så snart som möjligt.

Näbb är tillval för dessa kängor.

 

 

 

från 3 800 SEK
(Med Moms)