Blogg RSS för Blogg

Sida 1 av 2. Visar 5 av 9 poster.
[ Föregående ] (1) 2 [ Nästa ]

Julklappar som varar och värmer

Datum: 2016-12-05 18:24

Handla något som varar och värmer. Låt Aclimas sköna och naturliga ullkläder bli de nya favoritplaggen. Med ull närmast kroppen är kyla och svett inget problem. Här finns allt från kalsonger, strumpor, underställ, mössor, halskragar och tröjor som är både snygga och bekväma. Det finns även jakt- och fritidsplagg från Bergans och Härkila.

Överraska hunden med en långsiktig present och passa på att få den i form. Dragråttans dragselar, cykel- och spårselar samt klövjeväskor är i utmärkt kvalitet och passform och passar bra som hundträning. Se också till att hunden syns i mörkret och vid jakt med Dragråttans välsittande reflexväst.

Ge hunden bästa förutsättningar med foder ifrån Nordic eller Robour och NP äkta vetegroddolja. Låt hunden ligga skönt i en svensktillverkad äkta Bia-bed, på Dogmans tvättbara sköna hundfäll eller på vår billiga Kruuse hundfilt. Vi säljer också den unika Trapperns bäversalva tillverkad av rena naturprodukter och som är undergörande på hundens tassar eller småsår. Kom in i butiken och se de svensktillverkade Jörnkängorna som är en långsiktig investering väl värd att vänta på.

 


Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Datum: 2016-07-16 17:41
Författare: Allmogejakt

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.

Vi ser till att hålla oss uppdaterade på såväl olika pejlar som på programvaran. Köper du pejl från Allmogejakt vet du att du får hjälp med såväl uppstart som support. Nu har vi inte alltid möjlighet att svara direkt i telefon men är det akut så har vi förstås Tracker Sveriges support bakom oss som ni snabbt når via telefon.

Vi har också ett samarbete med serviceorganisationen för Tracker i Sverige och naturligtvis får du låna en pejl av oss om du skulle behöva skicka in din pejl för service eller reparation hos Trackerservice. Mer info om serviceföretaget hittar du på www.trackerservice.se

För att göra allt lite mer överskådligt i webbutiken så har vi samlat alla Trackers produkter under en kategori, klicka här för att se hela sortimentet.

Vi vill också att fler får information om vad som är på gång och en infokanal som vi använder är facebook. Följ oss där och dela gärna informationen till era vänner.

Välkommen till oss som kund, vår målsättning är tydlig.


Klövjeväskor till nytta och nöje

Datum: 2016-05-02 17:41
Författare: Allmogejakt

2016-05-09
Med bra klövjeväskor ger du hunden en skonsam träning samtidigt som den får en uppgift att utföra. Till vardagspromenaden lastar vi väskorna med vattenfyllda flaskor, alternativt påsar med sand för att få tyngd. Det är ett milt sätt att förbättra konditionen. Passa på att packa ner lite gott fika och umgås med familj och hund i naturen. Hunden kan bära hem eventuella sopor.

Den första klövjeväskan av onämnbart märke köptes på en känd friluftsbutik och såg rejäl ut., tyvärr gav den hunden skavsår bakom frambenen. Därför ligger den, trots att den kostade runt tusenlappen, till ingen nytta i en garderob. Klövjeväskor från Dragråttan är däremot väskor med funktion och kvalitet. Våra hundar har använt dem under flerdagars fjällvandringar och otaliga promenader hemomkring. Väskorna ger en fin jämnvikt, sitter bra på, är slitstarka och har aldrig gett minsta antydan till skavsår på hundarna. Det har inte varit några problem att vänja hundarna vid att bära dem. Bara att ta på och ut och gå. Kortare rundor först med lite mindre belastning för att sedan öka på så hunden känner sig bekväm.

Med Dragråttans klövjeväskor får hunden en nyttig uppgift som både du och hunden har glädje av. Väskor på ut och gå. Vill matte eller husse passa på att träna samtidigt så kan de packa en ryggsäck från Bergans.

https://allmogejakt.se/product.html/dragrattan-klovjevaska?category_id=35

https://allmogejakt.se/category.html/vandringssackar

 

 

 

 

 


Föreläsning av PK-eftersök

Händelse: 2015-03-18 18:30
Författare: Allmogejakt

Då var det dags för vårens första aktivitet och vi kan glädjande nog presentera en förläsare av rang. Den 18 mars kommer Per "Bula" Kristoffersson, för en del mer känd under namnet PK Eftersök.

Per kommer att berätta om eftersök i alla dess former och med praktisk erfarenhet under nära 40 år så kan vi lova att det blir en föreläsning som ni kommer att uppskatta.

Plats: Pauligården, Myresjö (mitt mot butiken)
Tid: Onsdag 18 mars klockan 18:30
Pris: 50 kronor inklusive fika


Trackercenter

Datum: 2014-05-19 08:14
Författare: Allmogejakt

Allmogejakt är nu klar som en av Trackers servicebutiker i Sverige, ett så kallat Trackercenter. Vi tackar för förtroendet och jobbar nu stenhårt på att bli en av Sveriges främsta butiker när det gäller kundnära stöd vid köp av Trackers pejlutrustning.

Möjligheten att bli ett Trackercenter gör att vi kan erbjuda en bättre service till gamla och nya kunder och med den offensiva satsning som Tracker nu gör i Sverige så ser vi med tillförsikt fram mot hösten.

Har du frågor och funderingar kring Trackers pejlar så tveka inte att höra av dig, du hittar alla kontaktuppgifter under kundtjänst eller klicka här.

När det gäller nyheter från Tracker så är det just nu det nya halsbandet G1000 Maximal som är glödhett. Världens första hundpejl som jobbar på både 2G och 3G banden. I praktiken innebär det fler master och därmed ännu bättre täckning och funktion för Tracker hundpejlar. Hör av dig så förklarar vi mer!

Du kan redan nu boka ditt exemplar av Tracker G1000 Maximal. Den finns upplagd i webbutiken men leverans kommer att kunna ske först i juni månad om planerad datum hålls. Klicka här för direktlänk till G1000 i butiken.

Därmed hälsar vi er alla välkomna till Allmogejakt och Trackercenter


Sida 1 av 2. Visar 5 av 9 poster.
[ Föregående ] (1) 2 [ Nästa ]

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41