Julklappar som varar och värmer

Handla något som varar och värmer. Låt Aclimas sköna och naturliga ullkläder bli de nya favoritplaggen. Med ull närmast kroppen är kyla och svett inget problem. Här finns allt från kalsonger, strumpor, underställ, mössor, halskragar och tröjor som är både snygga och bekväma. Det finns även jakt- och fritidsplagg från Bergans och Härkila.

Överraska hunden med en långsiktig present och passa på att få den i form. Dragråttans dragselar, cykel- och spårselar samt klövjeväskor är i utmärkt kvalitet och passform och passar bra som hundträning. Se också till att hunden syns i mörkret och vid jakt med Dragråttans välsittande reflexväst.

Ge hunden bästa förutsättningar med foder ifrån Nordic eller Robour och NP äkta vetegroddolja. Låt hunden ligga skönt i en svensktillverkad äkta Bia-bed, på Dogmans tvättbara sköna hundfäll eller på vår billiga Kruuse hundfilt. Vi säljer också den unika Trapperns bäversalva tillverkad av rena naturprodukter och som är undergörande på hundens tassar eller småsår. Kom in i butiken och se de svensktillverkade Jörnkängorna som är en långsiktig investering väl värd att vänta på.

 

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41