Klövjeväskor till nytta och nöje

2016-05-09
Med bra klövjeväskor ger du hunden en skonsam träning samtidigt som den får en uppgift att utföra. Till vardagspromenaden lastar vi väskorna med vattenfyllda flaskor, alternativt påsar med sand för att få tyngd. Det är ett milt sätt att förbättra konditionen. Passa på att packa ner lite gott fika och umgås med familj och hund i naturen. Hunden kan bära hem eventuella sopor.

Den första klövjeväskan av onämnbart märke köptes på en känd friluftsbutik och såg rejäl ut., tyvärr gav den hunden skavsår bakom frambenen. Därför ligger den, trots att den kostade runt tusenlappen, till ingen nytta i en garderob. Klövjeväskor från Dragråttan är däremot väskor med funktion och kvalitet. Våra hundar har använt dem under flerdagars fjällvandringar och otaliga promenader hemomkring. Väskorna ger en fin jämnvikt, sitter bra på, är slitstarka och har aldrig gett minsta antydan till skavsår på hundarna. Det har inte varit några problem att vänja hundarna vid att bära dem. Bara att ta på och ut och gå. Kortare rundor först med lite mindre belastning för att sedan öka på så hunden känner sig bekväm.

Med Dragråttans klövjeväskor får hunden en nyttig uppgift som både du och hunden har glädje av. Väskor på ut och gå. Vill matte eller husse passa på att träna samtidigt så kan de packa en ryggsäck från Bergans.

https://allmogejakt.se/product.html/dragrattan-klovjevaska?category_id=35

https://allmogejakt.se/category.html/vandringssackar

 

 

 

 

 

Författare: Allmogejakt

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41