Trackercenter

Allmogejakt är nu klar som en av Trackers servicebutiker i Sverige, ett så kallat Trackercenter. Vi tackar för förtroendet och jobbar nu stenhårt på att bli en av Sveriges främsta butiker när det gäller kundnära stöd vid köp av Trackers pejlutrustning.

Möjligheten att bli ett Trackercenter gör att vi kan erbjuda en bättre service till gamla och nya kunder och med den offensiva satsning som Tracker nu gör i Sverige så ser vi med tillförsikt fram mot hösten.

Har du frågor och funderingar kring Trackers pejlar så tveka inte att höra av dig, du hittar alla kontaktuppgifter under kundtjänst eller klicka här.

När det gäller nyheter från Tracker så är det just nu det nya halsbandet G1000 Maximal som är glödhett. Världens första hundpejl som jobbar på både 2G och 3G banden. I praktiken innebär det fler master och därmed ännu bättre täckning och funktion för Tracker hundpejlar. Hör av dig så förklarar vi mer!

Du kan redan nu boka ditt exemplar av Tracker G1000 Maximal. Den finns upplagd i webbutiken men leverans kommer att kunna ske först i juni månad om planerad datum hålls. Klicka här för direktlänk till G1000 i butiken.

Därmed hälsar vi er alla välkomna till Allmogejakt och Trackercenter

Författare: Allmogejakt

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41