Om Allmogejakt

Allmogejakt, Sverige är ett företag som grundades under slutet av 2008. Till en början var det enbart den egenutvecklade åtelbelysningen som hanterades och utvecklades i företaget. Sedan en tid tillbaka har vi även tagit in andra produkter i vårt sortiment. Målsättningen är dock att alla produkter som vi säljer vågar vi också stå för. Vi vet av egen erfarenhet, eller av pålitliga recensioner att det är bra produkter. Hellre få men bra får helt enkelt vara vårt motto.

Allmogejakt ägs och drivs av Ted Karlsson. Ted har stor erfarenhet av jakt och friluftsliv och har jobbat i branschen under många år. Är också aktiv jägare, hundägare och friluftsmänniska.

I december 2013 tar vi steget från att enbart finnas på webben till att öppna en fysisk butik. Samma koncept gäller i butiken, hög service och produkterna som säljs vågar vi stå för.

Klicka här för vägbeskrivning

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41