Produkter   » Kläder » Underställ » Produkt
Aclima Warmwool Hood Sweater Man

Aclima Warmwool Hood Sweater Man

Merinoulltröja som är funktionell, bekväm och snygg. Tillverkad i mjukaste merinoull som håller dig torr, varm och luktfri. Tumhål i de förlängda ärmarna gör att knogarna och handryggen hålls varma. 

Tröjan har em skyddande kragen som kan dras över huvudet som en balaklava eller användas som en buff runt halsen. 

WarmWool är en av Aclimas mest populära serie och den där de har flest varianter. Detta är det traditionella understället tillverkat av Total Easy Care (TEC) behandlad Merinoull, något som gör materialet extra mjukt. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga om du skulle bli fuktig.

Aclima WarmWool är valet för dig som gillar att vara utomhus när temperaturen kryper under noll. Med ull närmast huden har du fixat god värmebalans. 

Material: 100% Merinoull
Materialvikt: 200 g/m2
Plaggvikt: 337 gram i storlek Medium. 
Huva med trippelfunktion huva, rundhals, polo/buff

Välj mellan två färger, antingen Forest green/Jet black eller Marengo/Jet black

 

Aclima Warmwool Hood Sweater Man

Aclima

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41