Produkter   » Kläder » Underställ » Produkt
Aclima Woolnet Crew Neck Women
Aclima Woolnet Crew Neck Women

Crew Neck W's från Aclima är ett ullnät tillverkad av mjuk merinoull. Nätkonstruktionen ger en mycket god svettransport och passar perfekt för varierande aktivitetsnivå. Tidigare har kvinnor behövt använda herrmodellen i denna kvalitén, men det har Aclima nu åtgärdat.

Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga om du skulle bli fuktig. Vid långa fjällturer, jakt och expeditioner bör WoolNet vara ett klart förstahandsval att bära närmast kroppen.

WoolNet är Aclimas nätmerinoullserie. Plaggen har mycket god andningsförmåga och isolerar effektivt. Skuldror, armbågar och knän har ribbstickade fält för bättre komfort. Ullen är behandlad med Total Easy Care (TEC), något som gör materialet extra mjukt. 

Användningsområde: Medel till hög aktivitet där det krävs lite extra isolering - som fjällturer, längdskidåkning, jakt och toppturer.

Merinoullkvalitet: 120 g/m2.

Tvättråd:
Maskintvätt 40°, använd ej blekmedel.
Kan strykas med låg temperatur.
Kemtvätt endast med perkloreten.

Endast mulesingfri merinoull från Nya Zeeland.

Aclima Woolnet Crew Neck Women

Aclima

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41