Produkter   » Kläder » Mössor/Kepsar » Produkt
Aclima Woolnet Mössa Beanie
Aclima Woolnet Mössa Beanie

Mössa i mjuk och skön merinoull som är försedd med ett foder av ventilerande ullmesh. Meshen bildar ett isolerande luftlager som ventilerar när du är varm och som isolerar när det är kallt. 

Yttertyget är tillverkat av en tjockare ullkvalitet som isolerar mycket bra även när det är riktigt kallt. Ullen är behandlad med Total Easy Care (TEC), något som gör materialet extra mjukt. 

Den fina merinoullen är ett fantastiskt material, den fungerar värmereglerande, fukttransporterade och värmer även om den skulle bli blött. Ullen har dessutom den fina egenskapen att den inte tar åt sig kroppslukt och därför inte börjar lukta, även om det är långt emellan tvättarna.

• Extra mjuk merinoull som inte kliar
• Andas och är värmereglerande
• Värmer även när den är blöt och torkar fort
• Ger maximal ventilation vid aktivitet 
• Isolerar vid stillsam aktivitet 
• Endast mulesingfri merinoull från Nya Zeeland
• Tvättas i 40°C

Finns i två färger, grön eller cerise

Aclima Woolnet Mössa Beanie

Aclima

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41