Produkter   » Utrustning » Knivar/Slakttillbehör » Produkt
Eka Swingblade nya G3 Gul


Eka Swingblade nya G3 Gul

Klassikern från EKA, nu i vårt sortiment.

Swingblade är otroligt uppskattad av jägare i hela norden. Patenterad lösning som kombinerar en bra kniv med buköppnare/flåsnittläggare. Vill du ha en kniv med utmärkt funktion och genomtänkta egenskaper är detta ditt val. Finns i färgerna gul, orange och svart

Så här skriver EKA själva på sin hemsida om den uppdaterade varianten av swingblade

EKA har gjort det igen! Företaget som tog fram den internationellt välkända, uppskattade och hyllade ”Original” Swingblade. Den nya modellen, G3, är en utveckling baserad på erfarenheter från det mycket omtyckta grundkonceptet. G3.an har försetts med ett mer ergonomiskt designat handtag som ger användaren optimalt grepp och en fantastisk känsla. Ett snabbt och smidigt byte mellan, det koniskt slipade knivbladet, och buköppnaren fås när spärrkappen hålls intryckt.

Blad och buköppnare tillverkas av välkänt svenskt stål, Sandvik 12C27, härdat till 57-59 HRC vilket ger en mycket vass och hållbar skärpa. Kniven har även ögla för montering av handledsrem som säkerhet för att inte tappa/förlora verktyget. BESKRIVNING: Blad med konisk ”skandinavisk” slipning försett med mjukt tumgrepp i ryggen. Räfflat halkskydd på den konkava buköppnaren. Ergonomiskt gummerat handtag. Ögla för handledsrem. Levereras i Cordura-hölster försett med bältesclip. Internationellt patenterad.

Eka Swingblade nya G3 Gul

Eka Swingblade nya G3 Gul
från 29 SEK / mnd.
[I lager. Lev.tid 1-3 dagar]
Eka Swingblade nya G3 Gul
Artnr: 8324120
Fabrikat: Eka
695 SEK/st
Eka

Länkade artiklar

Klassikern från EKA, nu i vårt sortiment. Sw...
695 SEK/st
från 29 SEK / mnd.
Klassikern från EKA, nu i vårt sortiment. Sw...
695 SEK/st
från 29 SEK / mnd.

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Eka Swingblade nya G3 Orange
Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41