Produkter   » Hund » Selar » Produkt
Hundsele, Cani-Cross


Hundsele, Cani-Cross

För att undvika skador på halsen är det viktigt att undvika att hunden drar hårt med endast ett halsband. En riktigt sele som funkar perfekt när du cykeltränar din hund hittar du här. Fungerar även som spårsele och på promenaden. Dubbla reflexer för säkerheten.

Cani Cross selen har en dragpunkt som kan förflyttas i sidled vilket är perfekt då hunden springer bredvid cykeln. Ger en jämn och bra belastning på "rätt" ställe.

Cani Cross har också den viktiga mittstolpen som förhindrar att selen glider upp och trycker på halsen vilket är fallet med många andra cykelselar.

Vi har själva använt denna sele under ett år och är mycket nöjda med resultatet. Idag känns det otänkbart att inte sätta på selen när det vankas cykelträning.

Hundsele, Cani-Cross

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41