Produkter   » Kängor/Stövlar/Skor » Jörnkängan » Produkt
Jörnkänga Antifrys

Jörnkänga Antifrys

Vinterkängan från Jörn med det lilla extra

Vinters order är fulltecknad och beställning efter 2019-11-02 kommer att levereras preliminärt under våren/sommaren 2020.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter från Jörnkängan. Antifrys är vinterkängan som man knappt kan frysa i. I grunden är det en läderkänga med cellgummifot. Mjuk sula med mycket goda isoleringsfunktion. Fodrad med löstagbar filtinnerstövel. Kängan är mycket varm och skulle innerskon bli fuktig så är den lätt att ta ur och torka. Morgonen efter har man på nytt en torr och varm känga att sätta på foten.

Sulan är kraftigt mönstrad och har bra grepp. Nedre delen i cellgummi är vulkad mot sulan och är 100 procent vattentät. Skaftet på kängan är fäst i cellgummit med en bomullstråd som utvidgar sig när den blir fuktig och på så sätt tätar sömmen.

Genom att smörja läderdelarna hålls kängan vattentät. Inga tätskikt som riskerar att spricka.

Kort och gott, ett svenskt hantverk med naturliga produkter.

Jörnkängan tillverkas på beställning vilket medför en leveranstid på 4-6 veckor men vi kan lova att den är värd att vänta på. Vi har också ett begränsat lager och du ser aktuell lagerstatus direkt när du valt din storlek. Levereras i vanliga storlekar 38, 39, 40 osv. Periodvis kan längre leveranstider förekomma men vi gör vårt bästa för att leverera så snart som möjligt.

Näbb är tillval för dessa kängor.

 

 

 

Jörnkänga Antifrys

Länkade artiklar

Endast det bästa är gott nog. Lädersmorning från Jörnkängan, passar till alla modeller. Gammaldags läder...
110 SEK/st
från 5 SEK / mnd.
Filtinnersko till Antifryskänga
495 SEK
från 21 SEK / mnd.

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Jörnkängan Filtinnersko
Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41