Produkter   » Jörnkängan » Produkt
Jörnkänga Antifrys

Jörnkänga Antifrys

Vinterkängan från Jörn med det lilla extra

Just nu är det väldigt lång leveranstid på alla modeller av Jörnkängan så någon exakt levaranstid kan vi inte ge. Lägger du en order så hör vi av oss via e-post 2-3 månader innan prel leverans.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter från Jörnkängan. Antifrys är vinterkängan som man knappt kan frysa i. I grunden är det en läderkänga med cellgummifot. Mjuk sula med mycket goda isoleringsfunktion. Fodrad med löstagbar filtinnerstövel. Kängan är mycket varm och skulle innerskon bli fuktig så är den lätt att ta ur och torka. Morgonen efter har man på nytt en torr och varm känga att sätta på foten.

Sulan är kraftigt mönstrad och har bra grepp. Nedre delen i cellgummi är vulkad mot sulan och är 100 procent vattentät. Skaftet på kängan är fäst i cellgummit med en bomullstråd som utvidgar sig när den blir fuktig och på så sätt tätar sömmen.

Genom att smörja läderdelarna hålls kängan vattentät. Inga tätskikt som riskerar att spricka.

Kort och gott, ett svenskt hantverk med naturliga produkter.

Jörnkängan tillverkas på beställning vilket medför en leveranstid på 4-6 veckor men vi kan lova att den är värd att vänta på. Vi har också ett begränsat lager och du ser aktuell lagerstatus direkt när du valt din storlek. Levereras i vanliga storlekar 38, 39, 40 osv. Periodvis kan längre leveranstider förekomma men vi gör vårt bästa för att leverera så snart som möjligt.

Näbb är tillval för dessa kängor.

 

 

 

Jörnkänga Antifrys

Länkade artiklar

Endast det bästa är gott nog. Lädersmorning från Jörnkängan, passar till alla modeller. Gammaldags läder...
110 SEK/st
Filtinnersko till Antifryskänga
495 SEK

Tillbaka


Blogg RSS för Blogg

Inbyteskampanj på Tracker

Vi kör nu en inbyteskampanj på Trackers pejlar. Byt in din gamla pejl och få upp till 2500 kronor i rabatt, beroende på vilken ny pejl du väljer att köpa.
2023-07-27 21:27