Produkter   » Kängor/Stövlar/Skor » Jörnkängan » Produkt
Jörnkänga M96


Jörnkänga M96

Nästa leverans från fabrik är i början av mars. Sista beställningsdag för denna leverans är fredag 2018-01-19.
Ordrar inkomna efter det läggs i nästkommande leverans vilket preliminärt är i maj 2018.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter från Jörnkängan och denna modell, Jörnkängan M96, är känga med egenskaper som uppskattas av de flesta. Det som de flesta reagerar över första gången de känner på en Jörnkänga är vikten. Dessa kängor är superlätta och känns knappt på foten. Lämpar sig väl för den som rör sig mycket i naturen.

Sulan är kraftigt mönstrad och har bra grepp. Nedre delen i cellgummi är vulkad mot sulan och är 100 procent vattentät. Skaftet på kängan är fäst i cellgummit med en bomullstråd som utvidgar sig när den blir fuktig och på så sätt tätar sömmen.

Genom att smörja läderdelarna hålls kängan vattentät. Inga tätskikt som riskerar att spricka.

Jörnkängan tillverkas på beställning vilket medför en leveranstid på 4-6 veckor men vi kan lova att den är värd att vänta på. Vi har också ett begränsat lager och du ser aktuell lagerstatus direkt när du valt din storlek. Levereras i vanliga storlekar 38, 39, 40 osv. Periodvis kan längre leveranstider förekomma men vi gör vårt bästa för att leverera så snart som möjligt.

Kort och gott, ett svenskt hantverk med naturliga produkter.

Vinter 2015 och våren 2016 gäller följande. Vi har nästa planerade leverans i början av mars och sista orderdag är 31 december 2015.
Vi kommer då att kunna leverera det som beställts under mars månad. Senare ordrar kommer vi att göra vad vi kan för att kunna ordna men ingen garanti utan då kan leverans ske senare under våren/sommaren.

Jörnkänga M96

Mer information: Mätinstruktion

Länkade artiklar

Endast det bästa är gott nog. Lädersmorning f...
110 SEK/st
från 5 SEK / mnd.

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Jörnkängan Lädersmorning
Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41