Produkter   » Jörnkängan » Produkt
Jörnkänga M96


Jörnkänga M96

Just nu är det väldigt lång leveranstid på alla modeller av Jörnkängan så någon exakt levaranstid kan vi inte ge. Lägger du en order så hör vi av oss via e-post 2-3 månader innan prel leverans.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter från Jörnkängan och denna modell, Jörnkängan M96, är känga med egenskaper som uppskattas av de flesta. Det som de flesta reagerar över första gången de känner på en Jörnkänga är vikten. Dessa kängor är superlätta och känns knappt på foten. Lämpar sig väl för den som rör sig mycket i naturen.

Sulan är kraftigt mönstrad och har bra grepp. Nedre delen i cellgummi är vulkad mot sulan och är 100 procent vattentät. Skaftet på kängan är fäst i cellgummit med en bomullstråd som utvidgar sig när den blir fuktig och på så sätt tätar sömmen.

Genom att smörja läderdelarna hålls kängan vattentät. Inga tätskikt som riskerar att spricka.

Jörnkängan tillverkas på beställning vilket medför en leveranstid på 4-6 veckor men vi kan lova att den är värd att vänta på. Vi har också ett begränsat lager och du ser aktuell lagerstatus direkt när du valt din storlek. Levereras i vanliga storlekar 38, 39, 40 osv. Periodvis kan längre leveranstider förekomma men vi gör vårt bästa för att leverera så snart som möjligt.

Kort och gott, ett svenskt hantverk med naturliga produkter.

 

Jörnkänga M96

Mer information: Mätinstruktion

Länkade artiklar

Endast det bästa är gott nog. Lädersmorning från Jörnkängan, passar till alla modeller. Gammaldags läder...
110 SEK/st
från 5 SEK / mnd.

Tillbaka