Produkter   » Jörnkängan » Produkt
Jörnkänga Original

Jörnkänga Original

Just nu är det väldigt lång leveranstid på alla modeller av Jörnkängan och vi kan leverera tidigast under senare delen av 2022

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder produkter från Jörnkängan och detta är Originalmodellen. Denna modell är något bredare i foten än M96 vilket uppskattas av en del. Det som de flesta reagerar över första gången de känner på en Jörnkänga är vikten. Dessa kängor är superlätta och känns knappt på foten. Lämpar sig väl för den som rör sig mycket i naturen.

Sulan är kraftigt mönstrad och har bra grepp. Nedre delen i cellgummi är vulkad mot sulan och är 100 procent vattentät. Skaftet på kängan är fäst i cellgummit med en bomullstråd som utvidgar sig när den blir fuktig och på så sätt tätar sömmen.

Genom att smörja läderdelarna hålls kängan vattentät. Inga tätskikt som riskerar att spricka.

Kort och gott, ett svenskt hantverk med naturliga produkter.

Jörnkängan tillverkas på beställning vilket medför en leveranstid på 4-6 veckor men vi kan lova att den är värd att vänta på. Vi har också ett begränsat lager och du ser aktuell lagerstatus direkt när du valt din storlek. Levereras i vanliga storlekar 38, 39, 40 osv. Periodvis kan längre leveranstider förekomma men vi gör vårt bästa för att leverera så snart som möjligt.

Näbb är tillval för dessa kängor.

 

Jörnkänga Original

Länkade artiklar

Endast det bästa är gott nog. Lädersmorning från Jörnkängan, passar till alla modeller. Gammaldags läder...
110 SEK/st
från 5 SEK / mnd.

Tillbaka