Produkter   » Hund » Skyddsväst » Produkt
Dogtech Euro


Dogtech Euro

Dogtech Euro är västen som skyddar mot vildsvin, björn och lo. Västen ger även skydd mot drunkning då den ger flytkraft och håller hunden flytande. Den har också extremt bra synlighet både dagtid och i mörker med 3M reflexer i 360°

Dogtech Euro har inbyggd ficka för GPS-sändare på ryggen som passar de flesta märkena på marknaden. Fickan är förstärkt med KNO3 (kevlar) för att förhindra att den går sönder om hunden springer in i taggtråd eller andra vassa föremål. Fickan är vattentät.

Västen är enkel att sätta på hunden genom kraftiga kardborre över ryggen och framtill istället för blixtlås eller liknande. Västen är justerbar upp till cirka 8 cm i omkrets.

  • Finns i tre olika färger: Orange, Blå och Rosa.
  • Högsta skyddskass. Upp till åtta lager ballistiskt nylon. Ger flytkraft och håller kroppsvärme om hunden går ner i vak eller liknande.
  • GPS-ficka i KNO3 som standard.
  • 3M reflexer runt om och två öglor för koppel, en fram och en bak.
  • Skyddsmaterialet (Ballisktiskt Nylon) kan enkelt tas ut och sättas in.
  • Ett mått räcker! Mät hundens bog bakom frambenen och kolla storlekstabellen för att välja rätt storlek.

Storlek
XS: Omkrets bakom bog 355-455 mm
S: Omkrets bakom bog 450-550 mm
M: Omkrets bakom bog 550-650 mm
L: Omkrets bakom bog 630-730 mm
XL: Omkrets bakom bog 700-800 mm
XXL: Omkrets bakom bog 800-880 mm 

100% självriskgaranti
Agria ger 100% självriskgaranti på både fast och rörlig självriskavgift oavsett skadans art när hunden använt våra skyddsvästar under jakt eller träning.

Dogtech är dom enda skyddsvästtillverkarna som är godkända för direktreglering mellan djursjukhus och Agria vid eventuell skada. Hundägaren behöver inte lägga ut självriskavgift för att efter försäkringsbolagets utredning få avgiften återbetalad, detta under förutsättning att försäkringsnumret lämnats till butiken där skyddsvästen har införskaffat

Dogtech Euro

Protector

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41