Produkter   » Övrigt » Filmer » Produkt
Rävlock 2, nyckeln till framgång.


Rävlock 2, nyckeln till framgång.

Då var den äntligen här, uppföljaren till filmen som redan blivit en klassiker "Rävlock, rätt läte på rätt plats"

Klicka här för att se en trailer ur nya filmen

I den här filmen ligger fokus på de två faktorer som kanske är viktigare än något annat för den som vill lyckas med lockjakten på räv: Att välja rätt tillfälle och att välja rätt pass för just det tillfället.

Så här skriver tillverkarna själva om filmen. 
När alla förhållanden är rätt är räven lätt att locka in. Men om tiden på säsongen eller dygnet är fel, eller om väder eller före är ogynnsamma, kan samma räv vara så gott som ointresserad. Därför är valet av tillfälle avgörande för hur bra lockjakt man kan förvänta sig.

Den här filmen är inspelad under en rad jakter i Norrland och Mellansverige, med en liten avstickare till Tyskland. Tack vare det kan vi visa hur olika rävar kan reagera på lock beroende på exempelvis årstid, väder eller snödjup, men även beroende på kön och ålder.

Beroende på förutsättningarna gjorde vi förstås olika passval. Ibland blev det rätt, ibland blev det fel. Vi kommer att visa exempel på båda.

Faktum är att vi i den här filmen visar något fler skrämda och bommade rävar än vi kanske skulle ha önskat, men val av tillfälle och val av pass är inga enkla saker. Visar man bara godbitarna är det lätt att underskatta svårigheterna. Så vi visar misslyckandena – och förklarar varför de hände!

Naturligtvis skjuter vi också räv. Och den här gången har vi dessutom fått in två rävar i åtskilliga pass. Men hur det går för dem, det får du se i filmen!

 

 

Rävlock 2, nyckeln till framgång.

Rävlock 2
från 10 SEK / mnd.
[I lager. Lev.tid 1-3 dagar]
Rävlock 2
Artnr: FO112
Fabrikat: Lindroth & Norin
250 SEK/st
Lindroth & Norin

Länkade artiklar

Kanske det mest effektiva ljudet någonsin för...
245 SEK/st
från 10 SEK / mnd.
Dan Thompsons slutna lockpipa " PC2 Cottontai...
245 SEK/st
från 10 SEK / mnd.
Enkel och mycket effektiv lockpipa från Vermi...
195 SEK/st
från 8 SEK / mnd.

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Lockpipa Verminator Twisted Syco
Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41