Produkter   » Tracker Hundpejlar » Produkt
Tracker-SIM inkl 10 euro


Tracker-SIM inkl 10 euro

För att förbättra täckning och hantering har Tracker lanserat ett eget SIM-kort. I stället för att låsa sig till en operatör har Tracker avtal med dessa operatörer, vilket i praktiken innebär att ett Tracker simkort arbetar i följande svenska telenät:
• Telia
• Tele2
• 3G
• Telenor Sverige
Tracker SIM väljer det nät som är bäst tillgängligt när du startar sändaren. Tracker SIM är framtaget främst för gprs och datatrafik mellan sändare och server (live). Tracker SIM fungerar i ett flertal länder, till landets egen taxa. Klar fördel för dig som bor i gränsregioner eller jagar, alternativt går jaktprov i flera länder. Bland länderna som ingår i avtalet kan nämnas Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Kontroll över saldot
Du ser direkt i ditt Tracker program saldot på Trackers simkort i sändaren. Du kan även ställa in en varning som gör att programmet, varje gång du startar det i telefonen, varnar då pengarna på kortet understiger en viss nivå. Nivån bestämmer du själv.

Fyll på pengar direkt i programmet
Du fyller på pengar på kortet genom att skriva in en sifferkod från en ”påfyllnadscheck” direkt i Tracker-programmet i telefonen. Tracker SIM-kort och påfyllnadscheck köper du där du tillhandahåller övrig Trackerutrustning.

SIM-kortet är laddat med 10 Euro som ingår i priset.

Tracker-SIM inkl 10 euro

Tracker-SIM
från 12 SEK / mnd.
[Tillfälligt slut, beställning. Lev.tid 5-10 dgr]
Tracker-SIM
Artnr: TSIM100
Fabrikat: Tracker
295 SEK/st
Tracker

Länkade artiklar

Precis som med vilket refillkort som helst så måste även Tracker SIM fyllas på med pengar. Ett Tracker ...
295 SEK/st
från 12 SEK / mnd.

Tillbaka