Produkter   » Övrigt » Naturprodukter » Produkt
Trapperns Bäversalva


Trapperns Bäversalva

En naturprodukt från norr. Salvan som faktiskt gör små underverk. Småsår på exempelvis tassar läker otroligt fint och användningsområdena är många. Vi vågar säga, prova den, du kommer inte att bli besviken!

Salvan tillverkas av Trappern.se och har alltså sitt ursprung i trakterna av Vilhelmina. Nedan kan ni läsa lite av vad Christian, som tillverkar salvan, skriver om dess ursprung och tillverkning.

"Min så kallade bäversalva är tillverkad av fullständigt naturliga ingredienser. Det finns som i nästan alla andra fall, syntetiskt framställda salvor och krämer, inga tillsatser av kemiska preparat i min mycket ovanliga och unika produkt. Bävergället som finns i bäverns gällpungar utgör det väsentliga i min utveckling. Bävergäll är salicylater i dess ursprung, och är bland det mest antiseptiska och bakteriehämmande som finns i djur och växtriket."

Trapperns Bäversalva

Trapperns Bäversalva
från 5 SEK / mnd.
[Ej i lager, beställning. Lev.tid 5-10 dgr]
Trapperns Bäversalva
Artnr: TB-50
Fabrikat: Trappern
115 SEK/st

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41