Produkter   » Kläder » Jaktkläder » Produkt
Härkila jacka Teco
Härkila jacka Teco

Nu är den här, uppföljaren till den omåttligt populära jackan Tullock. Inte många som inte sett den klassiskt bruna jackan med de orange sömmarna. Uppföljaren som går under namnet Teco är tillverkad i samma härliga material men nu förbättrad med en ficka på bröstet.

Teco tillverkas i Polartec Power Stretch som är ett extremt komfortabelt material på grund av att det är helt elastisk, mycket lätt, mjukt och skönt mot huden och dessutom helt tyst. Det binder inte fukt vilket gör det lämpligt för den rörlige jägaren. Använder man detta plagg som ett  mellanlagersplagg så isolerar det mycket bra.

Starterbjudande, under vecka 14 (31/3 - 6/4) kör vi ett extra bra erbjudande med samma pris på nya Teco som den tidigare Tullock, passa på!

Härkila jacka Teco

Härkila

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41