Produkter   » Hund » Hundpejl » Produkt
Tracker-SIM inkl 10 euro


Tracker-SIM inkl 10 euro

För att förbättra täckning och hantering har Tracker lanserat ett eget SIM-kort. I stället för att låsa sig till en operatör har Tracker avtal med dessa operatörer, vilket i praktiken innebär att ett Tracker simkort arbetar i följande svenska telenät:
• Telia
• Tele2
• 3G
• Telenor Sverige
Tracker SIM väljer det nät som är bäst tillgängligt när du startar sändaren. Tracker SIM är framtaget främst för gprs och datatrafik mellan sändare och server (live). Tracker SIM fungerar i ett flertal länder, till landets egen taxa. Klar fördel för dig som bor i gränsregioner eller jagar, alternativt går jaktprov i flera länder. Bland länderna som ingår i avtalet kan nämnas Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Kontroll över saldot
Du ser direkt i ditt Tracker program saldot på Trackers simkort i sändaren. Du kan även ställa in en varning som gör att programmet, varje gång du startar det i telefonen, varnar då pengarna på kortet understiger en viss nivå. Nivån bestämmer du själv.

Fyll på pengar direkt i programmet
Du fyller på pengar på kortet genom att skriva in en sifferkod från en ”påfyllnadscheck” direkt i Tracker-programmet i telefonen. Tracker SIM-kort och påfyllnadscheck köper du där du tillhandahåller övrig Trackerutrustning.

SIM-kortet är laddat med 10 Euro som ingår i priset.

Tracker-SIM inkl 10 euro

Tracker-SIM
från 10 SEK / mnd.
[Tillfälligt slut, beställning. Lev.tid 5-10 dgr]
Tracker-SIM
Artnr: TSIM100
Fabrikat: Tracker
250 SEK/st
Tracker

Länkade artiklar

Precis som med vilket refillkort som helst så...
280 SEK/st
från 12 SEK / mnd.

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Tracker-SIM påfyllning 20 euro
Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41