Produkter   » Kläder » Underställ » Produkt
Aclima Warmwool Shorts Men


Aclima Warmwool Shorts Men

Kalsonger från Aclima i äkta Merinoull. Bra passform och sköna att ha på sig. Givetvis med alla goda egenskaper som produkter från Aclima har.

Tillverkade i Aclima WarmWool som är Aclimas mest populära serie och den där vi har flest varianter. Detta är det traditionella understället tillverkat av Total Easy Care (TEC) - behandlad Merinoull, vilket gör kläderna extra mjuka. Aclima WarmWool är plagget för dig som gillar att vistas utomhus även om temperaturen kryper under noll.

Användningsområde: En produkt som håller värmen under aktiviteter såsom jakt, alpint, friluftsliv, paddling, klättring och liknande.

Aclima Warmwool Shorts Men

Aclima

Tillbaka

Kalender

4/8 15:00 Trackerkväll i butiken

Torsdag den 4:e augusti kör vi en Trackerkväll i butiken. Passa på att ladda upp inför säsongen med nyttiga prylar och bra tips hur du bäst använder din Tracker

18/3 18:30 Föreläsning av PK-eftersök

Föreläsning av Per "Bula" Kristoffersson om eftersök i olika former.

Blogg RSS för Blogg

Allmogejakt, Sveriges bästa Trackerbutik?

Kanske en del tycker det låter lite kaxigt men i rubriken har ni vår ambition och med det som mål så kommer det också att gynna er som kund. Testa oss gärna, vi kommer att göra vad vi kan för att både gamla och nya kunder ska upptäcka fördelarna att anlita oss när det gäller Trackers pejlar och tillbehör.
2016-07-16 17:41